Over Huisstunt

Wij maken het mogelijk

Huren, verhuren, kopen en verkopen. Het begint bij Huisstunt

Over Huisstunt

Huisstunt is een nieuw advertentieplatform voor woningaanbod van Nederland. Op de website van huisstunt worden woningen aangeboden in die in Nederland te koop of te huur staan. Ons doel is de advertentiemarkt voor woningen simpel, transparanter en vooral voordeliger te maken. 

Woning gevonden?

Heb je een woning gevonden waar je interesse in hebt? Huisstunt.nl is enkel een zoek- en advertentieplatform en dus nooit zelf de aanbieder van de woning. Wij kunnen dan ook geen inhoudelijke informatie over woningen geven. Je kunt in contact komen met de juiste aanbieder door naar de woningadvertentie te gaan. Onder het adres vind je de gegevens van degene die de woning verhuurt, verkoopt of in beheer heeft. Via de ‘Plan een bezichtiging’-knop, of via ‘Neem contact op’-knop kun je contact opnemen met de aanbieder voor een bezichtiging of om je vragen aan te stellen.

Huis zelf verkopen

Via Huisstunt kun je ook zelf je huis te verkopen. Dit kan je duizenden euro’s aan makelaarskosten schelen! Bij Huisstunt sta je er nooit helemaal alleen voor en wordt zelf je huis verkopen niet alleen een spannende, maar vooral een leuke ervaring! Het is ook mogelijk om je huis via Huisstunt te verhuren. Zorg dat jij zelf de touwtjes in handen hebt!

Betaalmogelijkheden en retournering

Voor de advertentiepakketten maakt Huisstunt gebruik van Mollie als kassa met betaalmogelijkheden: Creditcard of iDeal. Onze diensten zijn op grond van het feit dat ze “naar hun aard niet retourneerbaar” zijn, uitgesloten van retournering. Zie ook de Gebruiksoorwaarden.

Dat wil je niet missen!

Blijf op de hoogte van de nieuwste woontrends, ontvang unieke aanbiedingen, de allerleukste blogberichten en nog veel meer.

Huisstunt deelt je e-mail nooit met anderen en uitschrijven kan bij ieder bericht.

Vergelijk woningen

Vergelijken