Onafhankelijk hypotheekadvies
Slim en voordelig

De financieel adviseurs van Holland Hypotheken zijn 100% onafhankelijk en werken altijd in jouw belang. We vergelijken vrijwel alle aanbieders op de markt zodat je zeker weet dat je écht de best passende hypotheek hebt.

We bekijken samen het renteaanbod van alle hypotheekaanbieders en leggen deze naast jouw woonwensen. Op deze manier vind je de beste hypotheek die bij jouw situatie past.

Maak direct een afspraak voor een gratis eerste kennismaking en het adviesgesprek. 

Je eerste huis kopen

Voor het eerst zelf een huis kopen is best spannend. Je hebt vast veel vragen en genoeg keuzes te maken. Wil je bijvoorbeeld een bestaand huis kopen of ga je toch voor nieuwbouw? Wat kun je maximaal lenen en met welke (bijkomende) kosten krijg je allemaal te maken bij het kopen van een eerste woning.

Je volgende huis kopen

Zijn je woonwensen veranderd en sluit je huidige woning hierdoor niet meer aan op de wensen die je hebt? Dan ben je er klaar voor om je volgende huis te kopen.

Hoe pak je het kopen van een volgend huis aan en waar moet je rekening mee houden? Is het bijvoorbeeld mogelijk om je hypotheek mee te nemen naar een nieuwe woning? Wij van Holland Hypotheken helpen je graag verder.

Je hypotheek oversluiten

Als je een hypotheek hebt afgesloten, ben je niet verplicht om de hele hypotheekperiode bij dezelfde hypotheekverstrekker te blijven. Het kan zo zijn dat een andere hypotheekverstrekker een lagere rente heeft, waardoor jouw hypotheek ergens anders goedkoper kan. Wanneer je vervolgens besluit om je hypotheek bij een andere hypotheekverstrekker onder te brengen, noem je dit ‘oversluiten’.

Verduurzamen

Wanneer je jouw droomhuis hebt gevonden, wil je natuurlijk maar één ding: zo snel mogelijk de hypotheek rond krijgen. Door alle hectiek schiet nadenken over het verduurzamen van jouw nieuwe woning er dan wel eens bij in. Toch is dit juist het moment om er mee bezig te zijn! Het is misschien wel mogelijk om deze kosten mee te nemen in jouw hypotheek.


Neem vrijblijvend
contact met ons op

Holland Hypotheken/AFD Adviesgroep
Thomas à Kempislaan 46
1813 LH Alkmaar

Telefoon: 072-3033480

Vergelijk woningen

Vergelijken