Adverteren op Huisstunt. Hoe werkt het?

Tijdelijk 50% korting op alle pakketten

Gebruik maken van Huisstunt

Bij Huisstunt stel je zelf de verkoop- of verhuuradvertentie op, in tegenstelling tot andere platforms zoals Funda en Huisnet. Wij geloven er sterk in dat jij de beste verkoper of verhuurder bent van je eigen woning. Jij kent immers het gevoel van thuiskomen beter dan wie ook en weet dit over te brengen tijdens bezichtigingen. Bovendien scheelt het gebruik van Huisstunt aanzienlijk in kosten, zonder in te boeten aan bereik.

Start

Om te kunnen profiteren van de krachtige advertentiemogelijkheden op Huisstunt, dien je eerst in te loggen of te registreren.

Advertentiepakket kiezen

Nadat je bent ingelogd is het mogelijk om je te abonneren op een advertentiepakket dat het beste bij jouw verkoop- of verhuurwensen past. Adverteren op Huisstunt doe je al voor slechts 4,95 per week!

Je persoonlijke dashboard

Nadat je bent geabonneerd op het advertentiepakket kom je terecht in het dashboard. Hier kun je snel en eenvoudig je advertentie plaatsen, de resultaten van je advertentie volgen en berichten van geïnteresseerden beheren.

Een advertentie plaatsen

Kies in het menu ‘Plaats advertentie’ en vul de details in van het object dat je wilt verkopen of verhuren. Zodra je klaar bent klik je onderaan de pagina op de knop ‘Advertentie plaatsen’. Wil je nog even wachten met het plaatsen van je advertentie? Bijvoorbeeld omdat je op een later moment nog informatie wilt toevoegen. Klik dan op bovenaan de pagina op de knop ‘Opslaan concept’.

Controle van je advertentie

Ons supportteam bekijkt je advertentie en controleert deze op volledigheid en juistheid. Je wilt natuurlijk niet dat per ongeluk die gezellige foto van je vakantie tussen de afbeeldingen van je woning staat.

Advertentie live!

Is je advertentie gecontroleerd en positief beoordeeld dan is de advertentie zichtbaar op de website van Huisstunt.nl.

Begeleid de bezichtigingen

Het voordeel van je huis zelf verkopen, is dat je direct contact hebt met de kijkers. Soms zijn er vragen tijdens de bezichtiging. Deze kun je direct beantwoorden. Bezichtigingsaanvragen via Huisstunt ontvang je direct per e-mail of telefonisch. Plan de afspraken wanneer het jou en de kijker uitkomt, ook in het weekend. En als de overdracht uiteindelijk plaatsvindt, weet je precies wie je huis heeft gekocht.
 

Start de onderhandelingen

Jij bepaald de vraagprijs en je doet de onderhandelingen altijd zelf. Uiteraard staan we bij Huisstunt voor je klaar om je hierbij goed te adviseren. Zo weet je zeker dat alles volgens plan verloopt. Je mag, wanneer er meerdere geïnteresseerden zijn, met alle partijen in onderhandeling zijn. Je mag alleen niet met anderen bespreken wat er geboden is. Je kunt alle bieders een laatste voorstel vragen en de beste uitkiezen. Is het bod geaccepteerd, dan moeten de afspraken schriftelijk vastgelegd worden in een koopovereenkomst. De koopovereenkomst zit altijd in je pakket inbegrepen.
 

Goed, juridisch afhandelen

Je bent er bijna. Je huis is verkocht als beide partijen de koopovereenkomst hebben getekend. Hiervoor gebruik je eenvoudig de koopovereenkomst van Huisstunt. De kopende partij kiest de notaris en je krijgt een uitnodiging om de akte van levering te tekenen.

Verkocht🎉

Je hebt alle stappen inmiddels doorlopen en de handtekeningen staan onder het koopcontract. Het is je gelukt: je kunt nu zeggen dat je zelf je woning hebt verkocht. Gefeliciteerd!

Tijdelijk 50% korting op alle pakketten

Vergelijk woningen

Vergelijken