Zakelijk adverteren

Hypotheekleads

Voor mensen die (voor het eerst) een huis gaan kopen, kan het afsluiten van een hypotheek best ingewikkeld zijn. Wij brengen deze mensen graag in contact met een onafhankelijke hypotheekadviseur, zodat samen gekeken kan worden naar de verschillende hypotheken en voorwaarden. Zo kunnen zij goed voorbereid aan hun zoektocht naar een woning beginnen.

Deze mensen kunnen we via onze site doorverwijzen naar een hypotheekadviseur. Per lead vragen we hier een vergoeding voor.

Content

Het is mogelijk om een artikel op ons blog te plaatsen. Het blog trekt maandelijks vele bezoekers en het bezoekersaantal stijgt nog steeds. Op het blog helpen we bij alles waar je tegenaan loopt wanneer je een huis gaat (ver)kopen of (ver)huren. Of het nu gaat om de financiering van je nieuwe woning, de inrichting of handige tips bij een verhuizing: wij zijn er voor al je woonvragen.

Een ingekocht artikel kan tegen een kleine meerprijs ook gepromoot worden op de Huisstunt Facebookpagina en in de nieuwsbrief. Een artikel moet passen in één van onze zes categorieën: kopen, huren, (zelf) verkopen, huizenmarkt, interieur of financieel.

Zakelijk adverteren vanaf 29,- per maand!

Voor een vaste lage prijs adverteren op Huisstunt

Blogartikel

Vertel het in een blogbericht! Bereik dagelijks vele huizenzoekers en adverteerders met jouw content en links naar bijvoorbeeld je website of product.

Informeer naar de mogelijkheden

Vanaf 19,- per blog

Exclusief btw

Advertentie

Zet je bedrijf of winkel op de kaart met een banneradvertentie op Huisstunt. Bereik zoekers en adverteerders met jouw diensten of producten.

Informeer naar de mogelijkheden

Vanaf 29,- per maand

Exclusief btw

Pagina

Bereik een groot publiek met een eigen bedrijfs- informatiepagina op Huisstunt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zet je organisatie in de schijnwerpers!

Informeer naar de mogelijkheden

Vanaf 99,- per maand

Exclusief btw

Andere wensen?

Andere wensen of vragen over adverteren op Huisstunt.nl?
Laat het ons weten. Neem contact met ons op.

Contactgegevens


Vergelijk woningen

Vergelijken